5 mai 2022

Manchild

Neneh Cherry face echipă cu Sia pentru „Manchild” și anunță albumul „The Versions”. Noul proiect conține colaborări cu Sia, Robyn, Anohni, Greentea Peng, Kelsey Lu, Sudan Archives, Tyson și multi alții.



„The Versions” este un album cu 10 piese care prezintă reinterpretări ale lui Neneh Cherry de la artiști care au o legătură personală cu artista și muzica ei. Sia își exprimă dragostea pentru Neneh și familia ei spunând:

Neneh a fost artista mea preferată când a intrat în scenă. Am visat că într-o zi ne vom întâlni. Când mă luptam cu sănătatea mea mintală când aveam 20 de ani, am ajuns cumva în casa lor să fiu îngrijită de parcă aș fi fost unul dintre copiii lor. L-am sunat pe soțul ei în timpul unei tentative de sinucidere, care mă îndruma ca un producător muzical incredibil și mi-au oferit toată dragostea la care aș fi putut visa. Le sunt foarte recunoscătoare.

Printre alți artiști implicați se numără o prietenă de lungă durată, una dintre cele mai apreciate genii muzicale ale muzicii pop și o femeie din spatele unora dintre cele mai memorabile melodii din ultimul deceniu, Robyn, care a făcut echipă cu Mapei pentru a reimagina piesa „Buffalo Stance”. Anohni își folosește vocea bântuitoare pentru „Woman”, oferind un remake captivant al piesei pline de putere, iar nomadul din sudul Londrei Greentea Peng transformă „Buddy X” într-o piesă extraordinară. Cântăreața-compozitoare și poeta Jamila Woods adaugă emoție pe „Kootchi”, fiind ajutată de artistul și violonistul Sudan Archives reconstruind complet „Heart” într-o operă rară și delicată. Seinabo Sey adaugă suflet scandinav la „Kisses On The Wind”, vocea eterică a lui Kelsey Lu în versiunea ei a „Manchild” transformă piesa în ceva nemaivăzut, fiica lui Neneh, Tyson, aducând propria ei atitudine senzuală la „Sassy”, înainte ca Honey Dijon să încheie lucrurile și ducând lucrurile pe ringul de dans cu remixul pentru „Buddy X”.

Neneh Cherry a continuat să definească și să redefinească cultura, stilul și muzica, lansând cinci albume, inclusiv „Broken Politics” din 2018, produs de Four Tet, care a fost aclamat de critici precum The Guardian, Rolling Stone, The Times, Q și Pitchfork. În 2020, ea și-a reeditat radical albumul de debut pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare și a primit recent premiul onorific Icon la NME Awards 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook