11 aprilie 2012

Lumina rece a dimineţii

Bruce Willis îşi aşteaptă fanii la cinema din 13 aprilie 2012, odată cu premiera noului său film, „Lumina rece a dimineţii” („The Cold Light of Day”), în care interpretează un personaj extrem de complex, cel al unui agent CIA, dispus să facă orice pentru a-şi salva familia. Cel care îl interpretează în film pe fiul reputatului agent Martin Shaw (interpretat de Bruce Willis) este Henry Cavill, care a putut fi admirat de curând la cinema în interpretarea lui Tezeu din „Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor”.



Duplicitatea personajului interpretat în „Lumina rece a dimineţii” îl intrigă pe Bruce Willis: „Mi-a plăcut relaţia dintre tată şi fiu şi restul familiei, m-a intrigat ideea de a descoperi că un om nu este ceea ce ţi-ai închipuit că este. Îmi doream să lucrez cu Mabrouk şi Henry, iar acesta era un scenariu ideal, realmente foarte bine scris.”

Alături de Bruce Willis şi Henry Cavill, în film mai joacă şi Sigourney Weaver, care pentru prima dată în carieră va interpreta un personaj negativ. „Mă distrez de minune. E mult mai nostim decât credeam să joci roluri negative,” a spus ea pe platourile de filmare vis a vis de această provocare.

„Lumina rece a dimineţii” este un film de acţiune despre cum un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (interpretat de Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will din cauza atitudinii extrem de critice a tatălui său.

Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm câteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia în momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece: agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.

Fără niciun ajutor din partea poliţiei, acuzat chiar de o crimă pe care nu a comis-o şi cu zeci de agenţi CIA pe urme, Will porneşte intr-o cursă disperată pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle şi a salva ce a mai rămas din familia sa.

MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane un action thriller încărcat de suspans şi situaţii explozive, în cinematografelele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Iaşi, Timişoara, Piteşti, Târgu Mureş), Gendale Studio, Cityplex (Constanţa, Braşov), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploieşti), Patria (Bucureşti şi Craiova), Cinema Arta (Târgu Mureş).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook