11 august 2016

Nu stinge lumina

Producătorul James Wan (care a realizat şi „Trăind printre demoni”) aduce din 12 august 2016 la cinema „Nu stinge lumina” („Lights Out”), o nouă poveste de groază despre o amenințare necunoscută care pândește din întuneric.



Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, Sophie, a reapărut în mod inexplicabil.

Dar de data aceasta, pe măsură ce Rebecca se apropie tot mai mult de dezlegarea misterului, nu mai există niciun dubiu că viețile lor sunt în pericol… odată ce se sting luminile.

Teresa Palmer este Rebecca, Gabriel Bateman îi dă viață lui Martin, Billy Burke este Paul, tatăl lui Martin, Alexander DiPersia îl interpretează pe Brett, iubitul Rebeccăi, iar Maria Bello este Sophie.

„Nu stinge lumina” reprezintă primul lungmetraj regizat de David F. Sandberg, scenariul fiind scris de Eric Heisserer, pe baza filmului de scurt metraj cu același nume realizat de Sandberg.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook