10 octombrie 2012

Taken 2: Teroare în Istanbul

După succesul înregistrat în 2008 de primul film „Taken”, cu încasări de 224 milioane de dolari, Liam Neeson revine în rolul lui Bryan Mills, în „Taken 2: Teroare în Istanbul”. Şi de această dată, fostul agent CIA este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.În a doua parte a seriei „Taken”, Mills devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-i proteja pe cei dragi de o armată de mercenari. Pe lângă Liam Neeson, filmul îi aduce în rolurile principale pe Maggie Grace, Famke Janssen şi Leland Orser.

„Taken 2: Teroare în Istanbul” continuă povestea la doi ani de la evenimentele din primul film. Pentru actori şi realizatori, decizia de a filma o continuare nu a fost una uşoară, însă scenariul excepţional scris de Luc Besson şi Robert Mark Kamen a fost elementul decisiv. „Nu este doar o altă aventură a lui Bryan Mills, ci o poveste despre o familie şi despre un tată hotărât să o salveze,” explică regizorul Olivier Megaton.
„Scenariştii au abordat noua intrigă într-un mod excepţional,” spune Maggie Grace. „Au păstrat toate elementele care au funcţionat atât de bine în primul film, şi au extins povestea de acolo. Bryan, fiica (Kim) şi soţia sa (Lenore) se luptă pentru supravieţuire, dar şi unul pentru celălalt,” încheie actriţa.

Filmul „Taken 2: Teroare în Istanbul” este disponibil din 12 octombrie 2012 în cinematografele CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș), Cortina (Oradea), Cinema “Eugen Ionescu” (Slatina), Patria (Craiova), Scala (Bucureşti), Premiera (Ploiești), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (București).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook