18 octombrie 2011

Killer Elite: Înfruntarea – peste 30.000 de spectatori, în doar 10 zile

La doar 10 zile de la lansarea în România, thriller-ul „Killer Elite: Înfruntarea” a adus deja în cinematografe 31.087 de spectatori! Cu o distribuţie de excepţie – Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro,Yvonne Strahovski şi Dominic Purcell – şi cu o regie semnată de Gary McKendry, filmul aduce în faţa spectatorilor o poveste reală, care îi poartă pe aceştia pe întreg globul pământesc dintr-un capăt în celălalt.



Mexic, 1979: Danny Bryce (interpretat de Jason Statham) şi mentorul său, Hunter (interpretat de Robert De Niro) sunt mercenari care îşi pândesc prada. Apare un convoi format din maşini de poliţie care escortează mai multe limuzine. Cu o eficienţă nemiloasă, Danny asasinează ţinta. Dar în aceeaşi maşină se află şi un băiat de 10 ani. Danny nu poate să curme viaţa băiatului, iar acest moment de ezitare duce la împuşcarea sa. Hunter îi salvează viaţa, dar Danny realizează că nu mai poate continua în branşa asasinilor plătiţi.

Între timp, se pune la cale o intrigă politică ale cărei consecinţe vor fi mai îndelungate decât se putea bănui. Spionajul britanic a fost atras într-o alianţă secretă şi deloc ortodoxă cu şeicul Amr Bin Issa, o căpetenie renegată din Oman, care mai are doar şase luni de trăit. În schimbul dreptului de exploatare a rezervelor de petrol, şeicul vrea răzbunare împotriva celor care i-au ucis fiii, sânge pentru sânge.

Danny Bryce este forţat să reintre în joc, pentru a lua parte la misiunea imposibilă de a-i găsi şi a-i ucide pe cei trei aprigi asasini conduşi de Spike (interpretat de Clive Owen).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook