10 mai 2012

În siguranţă

Unul dintre cei mai apreciaţi eroi de acţiune ai ultimilor ani, Jason Statham revine pe marile ecrane cu un nou film de acţiune, „În siguranţă” („Safe”), din 11 mai 2012 în premieră în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș), Cortina (Oradea), Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova şi Bucureşti), Premiera (Ploiești), Cinema „Eugen Ionescu” (Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (București).După succesul producţiilor sale anterioare („Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, „The Bank Job”, „The Expendables”, „Killer Elite”, seriile „Transporter” şi „Crank”), Jason Statham îl interpretează acum pe Luke, un luptător de arte marţiale a cărui viaţă a luat o întorsătură tragică. Soarta îl face să o întâlneasă pe Mei (interpretată de Catherine Chan), un mic geniu în matematică, care a fost răpită de Triadă din casa ei din Nanjing si trimisă în America de către şeful organizatiei mafiote, Han Jiao (interpretat de James Hong), pentru a deveni un „calculator” uman pentru câştigurile lor ilegale. Şi de acolo viaţa lui se schimbă, întâlnirea îl face să ia cea mai importantă decizie: să-şi continue coborârea în infern sau să revină la viaţă şi să lupte pentru a salva acel copil necunoscut.

Întrebat într-un interviu recent ce anume l-a atras la acest rol, Jason Statham a declarat: „Laurence Bender (producătorul) mi-a spus ceva de genul – N-ai făcut niciodată un rol ca ăsta – şi avea dreptate, de obicei eu interpretez personaje indestructibile, maşini de ucis şi nu am ocazia unor roluri mai profunde. Dintotdeauna mi-am dorit acest lucru, dar oamenii mă văd mai mult în filme de acţiune şi nu mi se oferă altfel de personaje. Şi mă bucură foarte mult să văd că lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook