7 iulie 2010

„Saga Amurg: Eclipsa” este lider de box office în Romania

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, „Saga Amurg: Eclipsa” a devenit liderul box office-ului românesc, înregistrând cel mai mare numar de admisii realizat de un film în weekendul de lansare în anul 2010.



Vizionat de 46.370 de spectatori, „Saga Amurg: Eclipsa” („The Twilight Saga: Eclipse”) a depăşit cele mai urmarite premiere cinematografice din România ale acestui an. Pe locul secund se află acum „Alice în ţara minunilor” („Alice în Wonderland”), care a acumulat 41.919 de spectatori, urmat de „Înfruntarea titanilor” („Clash of the Titans”) cu 41.649 de spectatori şi „Robin Hood”, care a adus în cinematografe 35.745 de spectatori.

„Saga Amurg: Eclipsa” a fost singura premieră a săptămânii 28 iunie – 4 iulie 2010, următoarele poziţii în topul săptămânal fiind ocupate de „Povestea jucariilor 3” („Toy Story 3”) cu 3.337 de admisii, aflat în a doua săptămâna de la lansare, „Prinţul Persiei: Nisipurile Timpului” („Prince of Persia: The Sands of Time”) cu 3.464 de admisii realizate în cinci săptămâni, şi „Totul despre sex 2” („Sex and the City 2”), cu 3.060 de admisii acumulate în patru săptămâni.

„Saga Amurg: Eclipsa” s-a bucurat de acelaşi succes fulminant şi în SUA, încasarile din seara de lansare s-au ridicat la peste 30 de milioane de dolari, depăşindu-le cu mult pe cele realizate de al doilea film al seriei, „Luna Nouă” (26,3 milioane de dolari).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook