2 decembrie 2009

Cinefilii ies la cinema când e Lună nouă

Fenomenul „Amurg” a cuprins şi România în weekendul trecut, când „Saga Amurg: Lună nouă„, cea mai recentă ecranizare a seriei, a avut un box-office impresionant, fiind vizionat de peste 52.159 de spectatori.


Aflat pe primul loc în box office-ul românesc, „Saga Amurg: Lună nouă” a condus detaşat clasamentul filmelor care au avut premieră în acest weekend, fiind lansat simultan în 14 cinematografe şi proiectat în 22 de săli.

Până în momentul de faţă, „Saga Amurg: Lună nouă” a fost surclasat în topul celor mai vizionate premiere cinematografice din România în 2009 doar de către „Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor”, care a înregistrat aproximativ 65.000 de spectatori în weekendul de lansare.

Pentru fanii „Amurg” surprizele se ţin lanţ, o nouă întâlnire cu personajele consacrate ale seriei fiind anunţată de MediaPro Distribution pentru 30 iunie 2010, când va avea loc lansarea în cinematografe a noului film „Saga Amurg: Eclipsa„, aflat în post-producţie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Cinefilii ies la cinema când e Lună nouă"

  1. sara spune:

    iubesc filmul e cel mai tare lam vazut de cateva ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook