2 decembrie 2009

Cinefilii ies la cinema când e Lună nouă

Fenomenul „Amurg” a cuprins şi România în weekendul trecut, când „Saga Amurg: Lună nouă„, cea mai recentă ecranizare a seriei, a avut un box-office impresionant, fiind vizionat de peste 52.159 de spectatori.


Aflat pe primul loc în box office-ul românesc, „Saga Amurg: Lună nouă” a condus detaşat clasamentul filmelor care au avut premieră în acest weekend, fiind lansat simultan în 14 cinematografe şi proiectat în 22 de săli.

Până în momentul de faţă, „Saga Amurg: Lună nouă” a fost surclasat în topul celor mai vizionate premiere cinematografice din România în 2009 doar de către „Epoca de gheaţă 3: Apariţia dinozaurilor”, care a înregistrat aproximativ 65.000 de spectatori în weekendul de lansare.

Pentru fanii „Amurg” surprizele se ţin lanţ, o nouă întâlnire cu personajele consacrate ale seriei fiind anunţată de MediaPro Distribution pentru 30 iunie 2010, când va avea loc lansarea în cinematografe a noului film „Saga Amurg: Eclipsa„, aflat în post-producţie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Cinefilii ies la cinema când e Lună nouă"

  1. sara spune:

    iubesc filmul e cel mai tare lam vazut de cateva ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook