16 iunie 2010

Convenţia fanilor Twilight din România

Fanii înfocaţi ai fenomenului Amurg au acum ocazia să-şi vadă visul cu ochii, pentru că pe 1 iulie 201, cu începere de la ora 17:00, pe Bd. Unirii din Bucureşti, sunt aşteptaţi să se mobilizeze în număr cât mai mare la Convenţia Amurg, pentru a înregistra cea mai zgomotoasă pledoarie pentru venirea actorilor Robert Pattinson şi Kristen Stewart în România.Un eveniment fără precedent la noi în ţară, cea mai mare întâlnire a fanilor din România: Convenţia Amurg va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor mărşălui până la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” şi asta nu oricum, ci cât mai pregătiţi de paradă, adică îmbrăcaţi ca nişte fani adevăraţi, înarmaţi” cu pancarte şi steguleţe, banderole şi insigne. Odată ajunşi la destinaţie, adică la amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Parcul Naţional, se va înregistra o zgomotoasă pledoarie pentru aducerea actorilor din Amurg în România, ce le va fi trimisă.

Seara vine cu noi suprize pentru fanii prezenţi la eveniment, care nu numai că vor putea vedea „Amurg” şi „Lună nouă” gratis, dar vor avea ocazia să câştige sute de premii originale „Eclipsa”, precum şi invitaţii la film.

Dacă vreţi să participaţi la acest eveniment şi vreţi să le demonstraţi actorilor că miile de fani Amurg din România merită atenţia lor, trebuie să intraţi pe www.twilightsaga.ro/conventie şi să vă înscrieţi la convenţie.

Din 2 iulie 2010, cel de-al treilea film al seriei, „Saga Amurg: Eclipsa”, are premiera în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light, Băneasa Drive-In, cinema Patria, cinema Odeon (Cluj), cinema Lotus (Oradea), cinema Cityplex (Constanţa), precum şi în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timişoara, Cluj, Piteşti, Bacău şi Iaşi).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Convenţia fanilor Twilight din România"

  1. sima spune:

    bagati.ma in lista plz
    pink_butterfly_simo

  2. Ramona spune:

    nu inteleg??? cand vin in Romania????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook