15 martie 2011

„Inception” a fost desemnat cel mai bun film de Fandango

Chair dacă nu s-a dovedit a fi fericitul câştigător la categoria Cel mai bun film în cadrul premiilor Oscar 2011, iubitorii de filme care au accesat site-ul Fandago au votat pelicula „Începutul” („Inception”) drept filmul preferat al anului 2010. Premiul va fi decernat în cadrul unei festivităţi care va avea loc în Las Vegas pe 31 martie 2011 şi care va reuni producători de filme din întreaga lume.



Filmul „Începutul” („Inception”), care îl are în centru pe Dom Cobb (interpretat de Leonardo DiCaprio), prezintă istoria unui fugar internaţional care se ocupă cu furtul de informaţii preţioase din subconştientul oamenilor în timp ce aceştia visează. Lui Comb i se oferă şansa de a reveni la viaţa avută înainte dacă reuşeşte să implanteze informaţiile furate în mintea cuiva.

Filmul regizat de Christopher Nolan a fost votat câştigător în faţa altor favorite ale publicului printre care se numără: „Saga Amurg: Eclipsa” („The Twilight Saga: Eclipse”), „Povestea jucăriilor 3” („Toy Story 3”) sau „Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea I” („Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I”), sondajul desfăşurându-se pe parcursul unei luni de zile. Voturile au fost acordate exclusiv pe site, iar voturile s-au încheiat în data de 25 februarie 2011.

Criticii de film nu au fost impresionaţi de viziunea lui Christopher Nolan astfel încât regizorul nu s-a aflat pe lista nominalizaţilor la premiile Oscar 2011, dar a reuşit să captiveze publicul. Oficialii site-ul Fandango au declarat că un procent bun din vânzările anului 2010 a fost reprezentat de biletele vândute la „Începutul” („Inception”).

Fandango este unul din cele mai accesate site-uri de către iubitorii de filme, aici scoţându-se la vânzare bilete la peste 16.000 de cinematografe. Site-ul prezintă rezumate, trailere şi comentarii despre filme şi oferă posibilitatea de rezervare a biletelor pentru vizionarea filmelor preferate la cinematograf.

Articol realizat de Andreea Tănase (masterand MTTLC)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook