15 septembrie 2021

Iubirea nu e un vers liber

Editura Humanitas deschide toamna literară 2021 la Humanitas Fiction cu noi evenimente alături de cititori care sunt invitați miercuri, 15 septembrie 2021, la ora 19:00, pe terasa Librăriei Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr. 45), să participe la lansarea romanului „Iubirea nu e un vers liber” de Susana Fortes. Romanul a apărut recent și este tradus de Cornelia Rădulescu în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu. Despre carte vorbesc Sandra Ecobescu, președintele Fundației „Calea Victoriei”, Dana Pîrvan, critic literar, și Cornelia Rădulescu, traducătoarea romanului. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu.



Iubirea nu e un vers liber” este povestea unei pasiuni, o carte cu accente de roman politic ce ne transportă într-un moment de cumpănă: Madridul anului 1935, plin de lumini și umbre.

Ce poate fi mai seducător și mai exotic sub soarele madrilen decât o tânără americană atletică, dezinvoltă, care studiază literatura spaniolă? Ce poate fi mai tulburător în atmosfera incandescentă a orașului efervescent decât un profesor de literatură ușor trist, ușor misterios? Kate Moore și Álvaro Díaz-Ugarte nu se pot sustrage pasiunii pe care o fac unul pentru celălalt, deși pericolul plutește în aer. Asasinarea brutală a unui student abia cunoscut, îndrăgostit de poezia lui Dante Gabriel Rossetti, deschide o ușă către abisuri nebănuite de Kate, abia ghicite de Díaz-Ugarte.

La Gaceta de los negocios consemnează:

Susana Fortes este o scriitoare înzestrată cu o sensibilitate deosebită pentru istorii cu doza literară și de mister necesară spre a capta din primul moment.

Aici este salutul pe care Susana Fortes îl transmite cititorilor români cu ocazia apariției romanului „Iubirea nu e un vers liber„.

Evenimentul este difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii Humanitas Fiction și pe canalul YouTube Humanitas. Înregistrarea video este ulterior disponibilă pe canalul YouTube Humanitas, iar cea audio pe SoundCloud, Spotify, Deezer, Apple și Google.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook