19 iunie 2017

Evgheni Vodolazkin, Doctor Honoris Causa al Universităţii din Bucureşti

Miercuri, 21 iunie 2017, de la ora 18:00, în Sala de Consiliu a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (str. Pitar Moş nr.7–13), Evgheni Vodolazkin se întâlneşte cu studenţii în cadrul unui dialog cu tema „Laur – de la cunoaştere la tăcere”, moderat de Madeea Axinciuc şi organizat de Programul de Studii Religioase – Texte şi tradiţii al Universităţii din Bucureşti.

Joi, 22 iunie 2017, de la ora 12:00, în Sala „Constantin Stoicescu” a Facultăţii de Drept (Blulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 36–46), are loc ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii din Bucureşti lui Evgheni Vodolazkin.Editura Humanitas Fiction organizează cu acest prilej la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei nr.45), de la ora 18:30, o sesiune extraordinară de autografe cu Evgheni Vodolazkin.

„Aviatorul”, cel mai recent roman al celebrului scriitor rus, apărut la Editura Humanitas Fiction, a devenit la scurt timp bestseller, ocupând şi la recentul Salon Internaţional de Carte din Bucureşti, Bookfest 2017, prima poziţie în topul editurii.

Horia-Roman Patapievici spune:

Romanul lui Vodolazkin este prilejul unei reflecţii etice legate de valoarea vieţii omeneşti, de căinţă şi de iertare.

Accesul la eveniment este gratuit si se face pe baza unei rezervari prelabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook