9 februarie 2021

Confesiunea

Miercuri, 10 februarie 2021, de la ora 19.30, publicul este invitat să vizioneze lansarea romanului „Confesiunea” de Jessie Burton – autoarea bestsellerurilor „Miniaturista” și „Muza” – recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, și tradusă de Iulia Gorzo. La eveniment participă Dana Pîrvan, scriitoare și critic literar, Diana Cosmin, jurnalistă, deținătoarea blogului Fine Society, și Iulia Gorzo. Moderatorul întâlnirii este Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei.



Confesiunea” este o carte luminoasă, puternică și emoționantă despre secretele scrisului, ale maternității și prieteniei, despre cum ne pierdem și ne regăsim pe noi înșine.

Confesiunea” este, în primul rând, un roman despre multiplele relații ce se stabilesc între femei, de la maternitate la iubire, de la prietenie la ură, urmând o dublă istorie, desfășurată într-un tempo la început lent, accelerându-se firesc pe parcurs, deoarece secretele nu pot fi dezvăluite oricum și uneori este nevoie de o viață întreagă pentru ca rostirea lor să devină o cale spre descoperirea și acceptarea de sine.

Publicația Irish Tatler consemnează:

O capodoperă despre autonomia femeilor și despre rolul lor în societate, care aduce în prim-plan mirajul Hollywoodului, maternitatea și fragmentarea identității.

Evenimentul este difuzat live pe pagina de Facebook Humanitas Fiction și pe canalul YouTube Humanitas. Înregistrarea audio este ulterior disponibilă pe canalul SoundCloud Humanitas.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook