12 ianuarie 2021

Conacul Slade

Pasionații de lectură sunt inviați miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 19:30, să vizioneze online lansarea romanului „Conacul Slade” de David Mitchell, o nouă carte semnată de autorul bestsellerului internațional „Atlasul norilor”, recent apărută în colecția Raftul Denisei, în traducerea lui Mihnea Gafița.



La eveniment articipă Nicoleta Munteanu, filolog, cofondatoare (alături de Emil Munteanu) a Proiectului Alecart, Tania Radu, scriitoare și critic literar, Mihnea Gafița, traducătorul romanului, și Angelo Mitchievici, critic literar. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director al Editurii Humanitas Fiction.

Ține-ți ochii larg deschiși, să nu treci cu vederea o ușiță neagră de fier.

Nu departe de pubul Vulpea și Copoii, în zidul înalt de cărămidă ce mărginește o alee neobișnuit de îngustă, dacă se întâmplă să fie întrunite condițiile strict necesare, ai șanse mari să dai peste intrarea în „Conacul Slade„. Te întâmpină o persoană străină, care-ți spune pe nume și te invită înăuntru. La început, nu mai vrei să pleci. Mai târziu, descoperi că nu poți.

La fiecare nouă ani, cei care locuiesc în Conac – un cuplu bizar, frate și soră – lansează câte o invitație unică unei persoane singure, fiecare având particularități care îl fac cu adevărat special: un adolescent precoce, un polițist proaspăt divorțat, o studentă interiorizată. Dar ce se întâmplă cu-adevărat în Conacul Slade? Dacă ai ajuns să afli, e deja prea târziu…

Stephen King spune:

Greu de imaginat o poveste despre supranatural mai șlefuită și mai terifiantă. Una dintre puținele mari.

Pittsburgh Post-Gazette consemnează:

Povestea unei case bântuite, cu iz de Dickens, Stephen King, J.K. Rowling și H.P. Lovecraft, dar care posedă mai mult voltaj psihic decât la oricare dintre aceștia.

Evenimentul este difuzat live pe pagina de Facebook Humanitas Fiction și pe canalul YouTube Humanitas. Înregistrarea audio este ulterior disponibilă pe canalul SoundCloud Humanitas.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook