23 septembrie 2008

Brida

BridaLa Editura Humanitas a apărut romanul „Brida” de Paulo Coelho, traducere din limba portugheză de Robertina Sfetcu. Este o poveste emoţionantă despre iubire, mister şi curaj, care a fost tradusă deja în 24 de limbi.

Brida este o tânără care crede că există o punte între vizibil şi invizibil. În căutările ei, întâlneşte un înţelept care-o învaţă să-şi înfrângă temerile şi o femeie care o învaţă să danseze ascultând muzica tainică a lumii. Amândoi văd că ea are un Dar, însă ştiu că acest Dar nu are valoare decât dacă ea ajunge să-l descopere de una singură.

Dana Goodyear a scris în „The New Yorker”: „Marele talent al lui Paulo Coelho pare a fi usurinţă cu care li se adresează tuturor în acelaşi timp. El este un dascăl indulgent şi totodată plin de empatie. Acesta este secretul succesului extraordinar al autorului ale cărui carti s-au vândut în 100.000.000 de exemplare în lumea întreagă.”

Lansarea romanului în România are loc miercuri, 24 septembrie 2008, ora 18:00, la Librăria Humanitas Kretzulescu din Bucureşti, Calea Victoriei nr. 45. Vor vorbi Mihaela Spineanu, Cristina Cioran, Ioana de Hillerin, Marius Stănescu şi Florentina Hojbotă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook