4 decembrie 2015

Eric-Emmanuel Schmitt vine la Bucureşti

Editura Humanitas Fiction şi Institutul Francez invită publicul la cele două evenimente prilejuite de vizita scriitorului francez Eric-Emmanuel Schmitt la Bucureşti.

invitatie

Marţi, 8 decembrie 2015, de la ora 19:00, la Institutul Cervantes (bd. Regina Elisabeta nr. 38), este lansat romanul „Femeia în faţa oglinzii” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Humanitas Fiction la Gaudeamus 2015. La eveniment participă, alături de autor, Luca Niculescu şi Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Accesul la eveniment se face pe baza unei rezervări la numărul de telefon 021.3114001 sau pe adresa de email cismigiu@humanitas.ro, în limita celor 100 de locuri disponibile, până la data de 8 decembrie, ora 15:00.

Miercuri, 9 decembrie 2015, de la ora 18:30, Ateneul Român găzduieşte conferinţa „Eric-Emmanuel Schmitt în dialog cu Marina Constantinescu“, un eveniment realizat în cadrul „Conferinţelor Ateneului Român“. Biletele sunt disponibile la casa de bilete din incinta Ateneului Român, la preţul unic de 10 lei.

Ambele evenimente se încheie cu sesiuni de autografe acordate de Eric-Emmanuel Schmitt.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Eric-Emmanuel Schmitt vine la Bucureşti"

  1. Delia spune:

    Ce eveniment! Acum 4 ani a fost foarte impresionat cand i-am dus la Bruxelles editia in romana de la Viata mea cu Mozart. Daca vine la Bucuresti pot sa imi imaginez ca intre timp Humanitas Fiction si-a onorat obligatiile privind exemplarele de curtoazie pentru autor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook