17 decembrie 2021

It Was A … (Masked Christmas)

Jimmy Fallon a făcut echipă cu invitata sa frecventă, Ariana Grande, și senzația momentului, Megan Thee Stallion, pentru piesa de sărbători, „It Was A … (Masked Christmas)”, însoțită și de videoclipul oficial.



Track-ul a fost scris de Jimmy Fallon împreună cu Rami Yacoub, Ido Zmishlany și Myles William, cei doi din urmă ocupându-se și de producția cântecului. Așa cum ne-au obișnuit cei trei artiști, piesa a luat o întorsătură inedită, relatând, într-un mod amuzant, cum s-a desfășurat perioada de sărbători în ultimii doi ani, în contextul pandemiei.

Videoclipul piesei îi surprinde pe cei trei în cadre specifice momentelor magice de Crăciun, de exemplu lângă brad sau pe pârtie, dar fără să lipsească și cele mai „trendy” accesorii ale momentului, precum masca de protecție sau uniformă de asistentă pe care o poartă Megan. Piesa este menită să îți transmită o stare de bine și să demonstreze că ne putem păstra simțului umorului și să vedem partea plină a paharului, chiar și în momente mai grele.

Inițial, anunțul acestei colaborări a fost făcut pe rețele de socializare ale lui Jimmy Fallon, care a scris:

Nu-mi vine să cred că scriu asta, dar voi lansa un cântec cu videoclip, împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stalion.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook