17 august 2021

It Gets Better

Swedish House Mafia a lansat un nou single împreună cu Ty Dolla $ign și 070 Shake. După o așteptare de mai bine de 8 ani, super grupul recunoscut la nivel internațional a lansat piesa „It Gets Better”.Nu a durat mult și Swedish House Mafia a lansat și al doilea single. Piesa „Lifetime” este împreună cu Ty Dolla $ign și 070 Shake și aceasta a fost deja interpretată la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Grupul a lansat ultima dată muzică în 2013, fanii și presa din întreaga lume sperând și speculând ani de zile despre o revenire.

Swedish House Mafia (SHM) este un grup suedez de muzică house, din care fac parte DJ-ii Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso. Grupul s-a format la sfârșitul anului 2008 și s-a clasat pe locul al zecelea în topul DJ Mag Top 100 DJ Poll 2011, membrii grupului fiind numiți drept „fetele muzicii house mainstream”. Cu hit-uri precum „One (Your Name)”, „Don’t You Worry Child”, „Miami 2 Ibiza” sau „Save The World”, SHM au cucerit publicul la nivel global. În iunie 2012, grupul a anunțat că o să se despartă, având ultima apariție împreună la Ultra Miami în 2013. În anii ce au urmat, Angello a lucrat singur, în timp ce Axwell și Ingrosso s-au prezentat în formatul de duo. În martie 2018, grupul a surprins pe toată lumea cu o apariție surpriză la închiderea ediției aniversare de 20 de ani a festivalului Ultra Music Festival în Miami.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook