17 august 2021

It Gets Better

Swedish House Mafia a lansat un nou single împreună cu Ty Dolla $ign și 070 Shake. După o așteptare de mai bine de 8 ani, super grupul recunoscut la nivel internațional a lansat piesa „It Gets Better”.



Nu a durat mult și Swedish House Mafia a lansat și al doilea single. Piesa „Lifetime” este împreună cu Ty Dolla $ign și 070 Shake și aceasta a fost deja interpretată la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Grupul a lansat ultima dată muzică în 2013, fanii și presa din întreaga lume sperând și speculând ani de zile despre o revenire.

Swedish House Mafia (SHM) este un grup suedez de muzică house, din care fac parte DJ-ii Axwell, Steve Angello și Sebastian Ingrosso. Grupul s-a format la sfârșitul anului 2008 și s-a clasat pe locul al zecelea în topul DJ Mag Top 100 DJ Poll 2011, membrii grupului fiind numiți drept „fetele muzicii house mainstream”. Cu hit-uri precum „One (Your Name)”, „Don’t You Worry Child”, „Miami 2 Ibiza” sau „Save The World”, SHM au cucerit publicul la nivel global. În iunie 2012, grupul a anunțat că o să se despartă, având ultima apariție împreună la Ultra Miami în 2013. În anii ce au urmat, Angello a lucrat singur, în timp ce Axwell și Ingrosso s-au prezentat în formatul de duo. În martie 2018, grupul a surprins pe toată lumea cu o apariție surpriză la închiderea ediției aniversare de 20 de ani a festivalului Ultra Music Festival în Miami.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook