23 august 2021

„Întâlnire la muzeu” cu Tudor Giurgiu

În cadrul proiectului „Întâlnire la muzeu” publicul este invitat marți, 24 august 2021, ora 18:00, la o întâlnire cu Tudor Giurgiu, directorul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), în Sala Auditorium a Muzeului Național de Artă al României, din str. Știrbei Vodă nr. 1-3, în dialog cu Călin Stegerean, directorul MNAR și, la final, cu publicul participant.La aniversarea a 20 de ani de la prima ediție a TIFF aflăm de la regizorul Tudor Giurgiu cum s-a ajuns la crearea unuia dintre brandurile noastre culturale de prestigiu, cum s-a făcut trecerea la edițiile „cu mască” și cum se întâlnește condiția de manager cu cea de regizor al unor filme românești de marcă.

„Întâlnirea” se încheie cu proiecția de la ora 19:30 a filmului „Noaptea regilor” regizat de Philippe Lacote prezentat la ediția 2021 a TIFF și la Festivalul de film de la Veneția și Festivalul Sundance, premiat la Festivalul de Film de la Toronto.

Evenimentul face parte din seria activităților pentru public desfășurate în zilele când spațiile expoziționale sunt închise.

„Întâlnire la muzeu” este un proiect care își propune să privilegieze contactul cu personalități din varii domenii ale culturii pe subiecte aflate la interferența diverselor genuri artistice.

Participarea se face în baza biletului de acces și numai cu rezervarea locului la adresa programări@art.museum.ro, până cel târziu 24 august 2021, ora 16:00.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook