13 decembrie 2021

Întâlnire la muzeu cu Adrian Cioroianu

Muzeul Național de Artă al României invită publicul la o nouă „Întâlnire la muzeu” marți, 14 decembrie 2021, de la ora 18:00.Invitatul lui Călin Stegerean este de această dată Adrian Cioroianu, director al Bibliotecii Naționale a României. În cadrul acestei întâlniri, care poate fi urmărită exclusiv online, pe pagina de Facebook a muzeului, sunt evocate coordonatele culturale parcurse în calitatea sa de istoric, realizator de televiziune și politician, respectiv ministru de externe, europarlamentar și ambasador al României la UNESCO.

Evenimentul face parte din seria activităților pentru public desfășurate în zilele când spațiile expoziționale sunt închise. „Întâlnire la muzeu” este un proiect care își propune să privilegieze contactul cu personalități din varii domenii ale culturii pe subiecte aflate la interferența diverselor genuri artistice.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook