29 octombrie 2020

Inside Out

Piesa „Inside Out” se încadrează în stilul ce l-a consacrat pe Zedd şi care l-a făcut să fie aclamat de criticii muzicali din toată lumea. Împreună cu vocea incredibilă a lui Griff, titlul este gata să fie un alt single remarcabil marca Zedd.Zedd spune despre „Inside Out”:

Am început să lucrez la „Inside Out” cu aproximativ un an și jumătate în urmă și sunt incredibil de mândru pentru că a văzut, în sfârșit, lumina zilei. Suntem într-un context atât de tensionat, încât simt că acest cântec poate oferi oamenilor un sentiment de speranță, atât de indispensabil. Mereu mă străduiesc să încerc lucruri noi din punct de vedere muzical. Având în vedere acest lucru, această melodie pare foarte nouă, dar și familiară, în același timp. Îi multumesc lui Griff pentru că a adus un nivel atât de intens de emoție la „Inside Out” cu vocea ei specială.

Griff, la rândul său, declară:

Acest cântec, pentru mine, este despre orice relație din viața ta ce merită salvată, indiferent dacă este platonică sau romantică. Simt că în zilele noastre totul este despre cum arată lucrurile în exterior și, așadar, ideea de a iubi pe cineva cu adevărat pare un lucru extrem de important de comunicat în această perioadă. Este atât de suprarealist pentru Zedd să-și dorească un artist nou, ca mine, să cânte pe această piesă și sunt foarte recunoscătoare și încântată să fiu implicată în acest proiect.

În plus, față de lansarea „Inside Out”, Zedd participă și la The MDA Kevin Hart Kids Telethon, un eveniment în beneficiul Asociației Distrofiei Musculare și Help From the Hart Charity. Evenimentul cuprinde divertisment, comedie, spectacole muzicale și elemente de joc MDA’s Let’s Play For A Cure.

Let’s Play For A Cure de la MDA constă în șapte săptămâni de jocuri live și evenimente Esports, produse și transmise în direct de MDA, culminând cu fluxul final de maraton, titrat de Zedd.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook