10 februarie 2009

Infern de Ziua Îndrăgostiţilor

În cel mai romantic sezon al anului, vine pe marile ecrane, prin intermediul tehnologiei 3D de ultimă generaţie, „Infern de Ziua Îndrăgostiţilor” („My Bloody Valentine 3D”), un film care deschide universul terifiant al călătoriei fără precedent în lumea horror-ului 3D. Este mai degrabă o experienţă, pentru amatorii de senzaţii tari şi inedite. De vineri, 13 februarie 2009, filmul va putea fi vizionat în premieră pe marile ecrane din România, în cinematografele The Light, Movieplex, Hollywood Multiplex, şi în reţeaua Cinema City din Iaşi, Timişoara, Bacău şi Cluj.


Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de Tarantino ca fiind „cel mai bun film horror al tuturor timpurilor”, My Bloody Valentine 3D” foloseşte tehnologia 3D pentru a transpune publicul în mijlocul unui coşmar de un realism de-a dreptul terifiant.

Un coşmar demult îngropat reîncepe să bântuie un orăşel în care se petrece una dintre cele mai înfricoşătoare poveşti ale genului horror.

În urmă cu zece ani, o tragedie avea să schimbe orăşelul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger (interpretat de Jensen Ackles, cunoscut din „Smallville”, „Supernatural”), un miner neexperimentat, a cauzat un accident în mină, care a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supravieţuitor, Harry Warden, deşi în comă profundă, şi-a căutat răzbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Îndrăgostiţilor, s-a trezit şi a masacrat 22 de oameni cu un târnăcop, înainte de a fi la rândul lui ucis.

Zece ani mai târziu, Tom Hanniger se întoarce în oraş de Ziua Îndrăgostiţilor, însă marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Încercând să se împace cu trecutul, el se luptă şi cu sentimentele încă vii pentru fosta sa iubită, Sarah (interpretată de Jaime King, cunoscută din „The Spirit”, „Sin City”), care acum este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui, Axel (interpretat de Kerr Smith, cunoscut din „Final Destination”, „Dawson’s Creek”), şeriful oraşului. Dar chiar în seară aceea, după ani de linişte, ceva din trecutul întunecat al oraşului Harmony se trezeşte. Cu o mască de gaze pe faţă şi înarmat cu un târnăcop, un criminal de neoprit se dezlănţuie. Pe măsură ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah şi Axel realizează ca acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a întors să se răzbune…

Infern de Ziua Îndrăgostiţilor

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook