22 mai 2009

Fraţii Bloom

Rachel Weisz, Adrien Brody şi Mark Ruffalo sunt protagoniştii unei comedii senzaţionale, „Fratii Bloom” („Brothers Bloom”), o peliculă ale cărei filmări au fost realizate şi în România, la Castelul Peleş, şi care din 29 mai 2009 va putea fi urmărită în premieră mondială în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Oden (Cluj), Lotus (Oradea) şi Cinema City (Timişoara), fiind distribuită de MediaPro Distribution.


Filmul aduce pe marile ecrane povestea fraţilor Bloom, doi infractori înrăiţi, care şi-au făcut un mod de viaţă din a escroca persoane cu foarte mulţi bani, cărora le exploatează viciile prin intermediul unor planuri extrem de bine organizate. După o copilărie nefericită, petrecută în mijlocul a numeroase familii adoptive, cei doi hotărăsc să îşi asigure un trai confortabil şi lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici. Obosit însă de fuga continuă de poliţie, Bloom – fratele cel mic (interpretat de Adrien Brody) – încearcă să devină om cinstit şi să lase în urmă trecutul său infracţional; cu toate acestea, el se lasă convins de fratele său, Stephen (interpretat de Mark Ruffalo), şi de partenerul lor, Bang Bang, să pună în scenă o ultimă lovitură de maestru, care să îi permită un trai liniştit până la finalul vieţii, chiar dacă eforturile lui de a intra în legalitate ar fi sortite eşecului. Victima – în aparenţă perfectă – aleasă de către cei trei escroci este Penelope (interpretată de Rachel Weisz), o moştenitoare atrăgătoare, sexy şi plină de ciudăţenii, căreia îi propun o excursie costisitoare în jurul lumii.

Cum însă socotelile de acasă nu se potrivesc întotdeauna cu cele din târg, Bloom se îndrăgosteşte de Penelope în timpul călătoriei, punând astfel în pericol reuşita planurilor lor.

Lumea Fraţilor Bloom este o lume în care decepţia este o artă şi nimic nu este ceea ce pare. Fraţii şi-au perfecţionat talentul de-a lungul anilor prin munca de echipă. Acum, au decis să facă o ultimă treabă, ademenind o moştenitoare frumoasă şi excentrică într-un plan elaborat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook