28 mai 2020

Ily (I Love You Baby)

Surf Mesa a lansat primul videoclip oficial pentru deja hitul „Ily (I Love You Baby)”, piesa prezentată în colaborare cu Emilee. La fel ca în cazul piesei, și videoclipul ne introduce într-o stare de bucurie și seninătate, începând de la Powell Aguirre, artistul din spatele proiectului Surf Mesa, care pornește într-o plimbare prin California de Sud, însoțit fiind fie de un Mustang vintage sau de skateboard-ul său, imagini specifice zonei pline de plaje și cu un apus extraordinar.



De când a fost lansată și până în prezent succesul piesei „ily” a fost demonstrat și prin clasamentul Billboard Hot Dance/Electronic Song (unde a ajuns în top 10) sau primele poziții în topurile Spotify (Global Viral 50 sau US Viral 50).

Surf Mesa, artistul care a fost recent pe coperta Pop Rising, a început să facă beat-uri încă din clasa a treia din dormitorul său. A descoperit coverul lui Emilee Flood pe contul ei de TikTok, l-a remixat și l-a transformat într-o variantă „dreamy”.

Billboard a inclus piesa în top 20 Great Songs To Discover While You’re Quarantined, despre care a declarat:

În această perioadă sensibilă, cine nu vrea să asculte un rework al celebrei piese „Can’t Take My Eyes Off You”? Producătorul Surf Mesa a colaborat cu artista Emilee pentru a aduce publicului un sway feeric.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook