28 mai 2020

Ily (I Love You Baby)

Surf Mesa a lansat primul videoclip oficial pentru deja hitul „Ily (I Love You Baby)”, piesa prezentată în colaborare cu Emilee. La fel ca în cazul piesei, și videoclipul ne introduce într-o stare de bucurie și seninătate, începând de la Powell Aguirre, artistul din spatele proiectului Surf Mesa, care pornește într-o plimbare prin California de Sud, însoțit fiind fie de un Mustang vintage sau de skateboard-ul său, imagini specifice zonei pline de plaje și cu un apus extraordinar.De când a fost lansată și până în prezent succesul piesei „ily” a fost demonstrat și prin clasamentul Billboard Hot Dance/Electronic Song (unde a ajuns în top 10) sau primele poziții în topurile Spotify (Global Viral 50 sau US Viral 50).

Surf Mesa, artistul care a fost recent pe coperta Pop Rising, a început să facă beat-uri încă din clasa a treia din dormitorul său. A descoperit coverul lui Emilee Flood pe contul ei de TikTok, l-a remixat și l-a transformat într-o variantă „dreamy”.

Billboard a inclus piesa în top 20 Great Songs To Discover While You’re Quarantined, despre care a declarat:

În această perioadă sensibilă, cine nu vrea să asculte un rework al celebrei piese „Can’t Take My Eyes Off You”? Producătorul Surf Mesa a colaborat cu artista Emilee pentru a aduce publicului un sway feeric.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook