8 decembrie 2020

Ibadi

Artistul de oringine nigeriană Slim Prince lansează cel mai nou single „Ibadi”, o piesă ritmată cu beat-uri africane.Slim Prince este cunoscut în țările scandinave, Spania, Italia și Marea Britanie, pentru piesele cu influențe africane. Slim Prince a susținut turnee în aceste țări, dar a avut și câteva concerte în Nigeria, Uganda și Burundi în 2018 și 2019.

Slim Prince are colaborări cu artiști mari în Uganda, precum John Blaq și Winnie Nwagi și pregătește o colaborare cu un superstar al stilului Afrobeat, artist care locuiește în Marea Britanie.

Slim Prince nu este doar un nume de scenă, artistul face parte dintr-o familie regală: născut în familia regală a regiunii Akoko din Nigeria, dar visul lui a fost muzica, nu statutul de prinț. Încă din perioada adolescenței, acesta știa că vrea să fie cântăreț, iar la 16 ani, după terminarea școlii militare, a emigrat în Suedia pentru a-și clădi cariera muzicală. A lansat piese în difertite limbi (suedeză, engleză, pingin și yoruba), astfel cucerind țări din Europa, dar și din Africa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook