11 februarie 2021

Holy Water

Lil Mosey ne-a demonstrat deja că poate face multe hituri. Rapper-ul și-a lansat albumul de debut, a fost certificat ca Hitmaker în 2019 și a produs single-urile „Blueberry Faygo” și „G Walk” ft. Chris Brown. Lil Mosey și-a sărbătorit ziua de naștere lansând o piesă nouă, „Holy Water”.Cu o serie de piese lansate de-a lungul anului 2020, acesta și-a ținut fanii aproape și se pare că cel de-al doilea album este foarte aproape.

Cea mai recentă piesă a să este potrivită pentru trecerea spre dimineață, deoarece flow-urile sale se îmbină cu elemente de producție reggae. Piesa nu se îndepărtează de ceea ce artistul ne-a oferit până acum și este în concordanță cu albumul său de debut.

În 2020, Lil Mosey a ajuns cu primul său album, în Billboard Hot 100, cu „Blueberry Faygo”. Single-ul a primit triplu disc de platină și a ocupat locul 8 în top Billboard Hot 100 și locul 1 în Billboard US Rhythmic Chart. El și-a lansat proiectul în august 2020, apoi au urmat trei piese noi, inclusiv „Back At It” cu Lil Baby și „Top Gone” cu Lunay. Pentru a încheia 2020, și-a unit forțele cu Hitmaka pentru single-ul său „Jumpin Out the Face”.

În ceea ce privește colaborările, Mosey a apărut pe albumul „Pegasus” al lui Trippie Redd și a făcut echipă cu Tyga și WhoHeem pentru „Let’s Link (Remix)”, apoi cu Tyga încă o dată pentru melodia „Krabby Step”, alături de Swae Lee, pentru filmul „SpongeBob: Sponge on the Run”. Succesul lui Mosey în 2020 l-a plasat și pe lista Billboard 21 under 21.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook