26 aprilie 2021

He Said / She Said

Chvrches lansează noul single „He Said/She Said”, o piesă înregistrată aproape în totalitate de la distanță, pe două părți diferite ale Atlanticului. Piesa apare la trei ani de la al treilea album, „Love Is Dead”.Mayberry explică:

Ca toată lumea, am avut mult timp să mă gândesc și să reflectez în ultimul an. Pentru a examina experiențele pe care le-am analizat anterior sau le-am îngropat adânc. Simt că mi-am petrecut o mare parte din viață (personal și profesional) încercând actul de echilibru inconfortabil care se așteaptă de la femei și devine mai confuz și mai epuizant cu cât îmbătrânesc.

Fii de succes, dar numai așa cum vrem noi să fii. Vorbește pentru tine, dar nu atât de tare încât să furi spotlight-ul bărbaților. Fii atrăgător, dar numai în beneficiul bărbaților și, cu siguranță, nu fi în van. Străduiește-te să fii Hot Sad Girl, dar nu fi tristă într-un mod incomod pentru oricine. Fii inteligent, dar nu suficient de inteligent pentru a cere mai mult decât ceea ce ți se oferă.

Mayberry continuă:

„He Said/She Said” este modul meu de a calcula lucrurile pe care le-am acceptat și știu că nu ar trebui să le am. A fost prima piesă pe care am scris-o când am început să facem o copie de rezervă, iar linia de deschidere („El a spus, M-ai plictisit de moarte”) a fost primul vers care a ieșit. Toate replicile versurilor sunt versiuni parafrazate ale lucrurilor care mi-au fost de fapt spuse de bărbați, în viața mea. A fi femeie este obositor de obositor și s-a simțit mai bine să-l strigi într-o melodie pop decât să-l strigi în gol. După ultimul an, cred că ne putem lega cu toții de sentimentul că ne pierdem mințile.

Proiectul Chvrches este format din Lauren Mayberry, Iain Cook și Martin Doherty. De când a apărut în 2013, cu albumul lor de top „The Bones of What You Believe”, în Marea Britanie și SUA, trupa s-a concentrat pe autoproducerea muncii lor pentru a-și găsi unicitatea, echilibru între întuneric și lumină, între alternativ și pop.

După scrierea și producerea primelor lor două albume, „The Bones of What You Believe” și „Every Open Eye”, trupa a continuat în 2018 cu materialul „Love Is Dead”.

În 2020, cu lumea în plină pandemie, planurile lor s-au schimbat, iar membrii Chvrches au ajuns separați de Oceanul Atlantic, Mayberry și Doherty auto-izolându-se în Los Angeles, iar Cook în Glasgow. Ei au trebuit să găsească o modalitate de a crea aproape complet separați unul de celălalt. Prin apeluri video și programe de partajare audio, trupa a început să creeze ceva unic și special, iar „He Said/She Said” este primul rezultat al muncii lor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook