3 noiembrie 2017

Ghinionist

Dorian Popa lansează piesa „Ghinionist”, de pe coloana sonoră a filmului „Ghinionistul”, din distribuția căruia face parte. Regizat de către Iura Luncașu, filmul „Ghinionistul” punctează exact aceste detalii, este despre haz de necaz și are premiera în cinematografe pe 8 decembrie 2017. Din distribuția filmului prin care Iura Luncașu se reîntoarce la comedie, fac parte Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sânziana Tarta, Virgil Ianțu, Codin Maticiuc și Levent Sali. Noi, românii, credem în noroc și ghinion, ne bazăm pe noroc în tot ce facem și dăm vina pe ghinion pentru toate eșecurile.



Piesa este compusă de Ionuț „Papu” Bacula și Vlad Manolache. Pentru proiectul video, Dorian a lucrat din nou cu Iura și, pe lângă cadre exclusive din film, putem vedea și cadre pe care Dorian le-a filmat separat, în Reșița, pentru a se potrivi cu scenariul filmului.

Iura Luncașu declară:

Am așteptări mari de la „Ghinionistul”, pentru că am o dorință uriașă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulți oameni în sala de cinema, așa că am mizat pe comedie și sper că cel puțin din perspectiva genului, a scenariului și nu în ultimul rând a distribuției excepționale, „Ghinionistul” să convingă publicul că cel mai bine ne pricepem să râdem.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook