20 octombrie 2016

Cuvintele tale

Nicole Cherry a lansat un nou single, „Cuvintele tale”, însoţit de un videoclip care a fost primit cu aplauze. Piesa face parte de pe coloana sonoră a FestiGal-ului, un spectacol unic, în premieră absolută în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite vedete din lumea muzicii de la noi, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați. Evenimentul se numeşte „Am un vis” şi are loc la Sala Polivalentă din capitală, în zilele de 1 și 2 decembrie 2016.



Printre vedetele care și-au anunțat prezența la eveniment se număra Pavel Bartoş, Alex Velea, Alina Eremia, Elena Gheorghe, Feli, Sore, Lora, Connect R, Anda Adam, Puya, Randi, Corina, Bibi, Andra Gogan, băieții de la SHOT și Smiley care se afla în dublă calitate – interpret și co-producător al evenimentului FestiGal.

Nicole Cherry a fost aleasă pentru a interpreta piesa ce deschide „porţile” unui proiect fabulos în România, de către organizatori. FestiGal înseamnă o adevărată echipă de oameni talentaţi, de la tineri dansatori, cântăreţi, până la actori, reuniţi pe o scenă 360 de grade.

De regia videoclipului s-a ocupat Iura Luncaşu, iar rolul „cireşicăi” este jucat de o tânără actriţă, care arată întoarcerea în timp a artistei, pentru a-şi îndeplini un vis… acela de a crea o lume lipsită de obiceiuri nesănătoase, agresive. Ideea piesei aparţine organizatorilor evenimentului, Smiley şi Gal, şi este o co-productie FestiGal şi MediaPro Music & Universal Music România.

Nicole Cherry spune:

Sunt cu adevărat mândră de faptul că interpretez piesa ce reprezintă evenimentul FestiGal, cel mai amplu proiect la care am luat parte, până acum. „Cuvintele tale” este compusă chiar de mine, alături de Şerban Cazan şi Dorian (Hahaha Production) şi este o piesă în care am pus mult suflet, de la prima până la ultima notă muzicală. Abia aştept să urc pe scenă, la începutul lunii decembrie, alături de colegi de breaslă, dar şi oameni talentaţi din teatru sau dans. Cred că va fi unul din cele mai emoţionante şi spectaculoase show-uri la care România va lua parte. Proiectul FestiGal este despre toate artele adunate pe o singură scenă, iar publicul va avea parte de multe, multe surprize.

nc_foto

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook