19 aprilie 2011

Dragoş Bucur şi Whitney Anderson, un nou cuplu de Hollywood

După colaborările de succes cu renumiţii Tim Roth, Colin Farrel sau Mark Strong, Dragoş Bucur face acum un cuplu de Hollywood cu actriţa americană Whitney Anderson (cunoscută din serialele „CSI”, „Veronica Mars”, „Bones”) în cea mai nouă comedie românească, „Naşa” / „The Godmother”, din 29 aprilie 2011 pe marile ecrane din România.



Experienţa filmărilor în România, alături de o echipă formată numai din actori români a impresionat-o pe Whitney Anderson care a declarat: „Întreaga experienţă de a lucra în România şi a fi pe un alt continent pentru aproape două luni a fost uluitoare. Mi-au plăcut la nebunie toţi oamenii pe care i-am întâlnit şi mai ales echipa fantastică cu care am lucrat pentru The Godmother. Dragoş este grozav şi a fost o plăcere să îl am ca partener. Am petrecut mult timp alături de el la filmări, este un actor remarcabil şi un familist convins. Mi-a povestit multe lucruri printre care şi cel mai recent proiect internaţional al său în care a jucat alături de Colin Farrel, în India.”

Produs de Alma Sârbu pentru MediaPro Pictures, „The Godmother” reprezintă cea de-a treia colaborare a lui Dragoş Bucur cu Jesus del Cerro, regizor al cărui stil l-a admirat întotdeauna. „Sunt regizori care au ideile şi traseul lor, dar colaborează foarte bine cu actorii, fără a le îngrădi libertatea. Şi mai ales în ziua de azi, când totul merge pe repede înainte în film, ni s-a întâmplat de multe ori să fim în situaţii limită, iar el pur şi simplu refuza să meargă mai departe până nu îi ieseau toate scenele perfect. Îl admir foarte mult pentru puterea asta.”

În „The Godmother”, Dragoş Bucur este Radu Prodan – un respectat finanţist român, căsătorit cu Jennifer (interpretată de Whitney Anderson), cu care are un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David (interpretat de Ştefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care Jennifer participa în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe soţul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că „respectabila” afacere a lui Radu constă de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu – The Madfather (interpretat de Alex Velea). Aşa se face că eroina noastră se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricţiile judecătoreşti emise pe numele său o împiedică să iasa din ţară, şi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soţului ei. Singura soluţie pe care o găseşte pentru a-şi salva familia este să îşi formeze propria sa „familie mafiotă” şi să contracareze astfel acţiunile duşmanului lor, Spânu. În acest demers îndrăzneţ, ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeşte a fi mai mult decât un băieţel curajos, devenind un sprijin şi un sfătuitor nesperat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook