28 aprilie 2011

Naşa se pregăteşte de covorul roşu

Whitney Anderson revine în România cu ocazia premierei de gală a filmului „Naşa” / „The Godmother”, pentru a păşi pe covorul roşu împreună cu Dragoş Bucur, Alex Velea, Cătălina Grama, Ştefan Iancu, Laura Cosoi şi alţi membri ai distribuţiei, vineri, pe 29 aprilie 2011, cu începere de la ora 19:30, la CinemaPRO.



Alături de numele sonore din distribuţia filmului, vor fi prezente la eveniment şi numeroase vedete din showbiz-ul românesc. Andreea Esca, Andra, Cătălin Măruţă, Andi Moisescu, Olivia Steer, Pavel Bartoş, Adela Popescu, Radu Valcan, Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Mădălina Drăghici, Mircea Solcanu, Andreea Raicu, Luana Ibacka, Răzvan Ciobanu, Valentina Pelinel, trupa Simplu, Maria Marinescu şi Dan Chisu sunt doar o parte dintre personalităţile care vor veni să râdă în hohote la premiera de gală a filmului „The Godmother”. De pe covorul roşu nu vor lipsi nici realizatorii filmului, în frunte cu regizorii Virgil Nicolaescu şi Jesus Del Cerro, scenariştii Viorel Mihalcea şi Tudor Voican şi producătorii Alma Sârbu şi Patricia Poienaru.

Într-o manieră comică, filmul „The Godmother” aduce pe marile ecrane povestea lui Jennifer Prodan (interpretată de Whitney Anderson), o profesoară de limbi străine care, pentru a-şi salva soţul, recurge la înfiinţarea propriei organizaţii mafiote. Dragoş Bucur este Radu Prodan, un respectat finanţist, cu care are un baiat de 10 ani foarte inteligent. Într-o bună zi, în timpul unui botez la care Jennifer participa în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe Radu. Astfel, Jennifer află că „respectabila” afacere a soţului constă de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu – The Madfather (interpretat de Alex Velea). Eroină se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi si, cu ajutorul fiului său, urzeşte cel mai îndrăzneţ plan pentru a-şi salva familia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook