5 aprilie 2011

Smiley s-a făcut preot

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de muzică din România, Smiley, revine pe marile ecrane într-o ipostază inedită, în cea mai nouă comedie produsă de Alma Sârbu pentru MediaPro Pictures, „The Godmother” / „Naşa”. Filmul este distribuit de MediaPro Distribution şi are premiera pe 29 aprilie 2011, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Brăila).



Alături de Whitney Anderson şi Dragoş Bucur în rolurile principale, Smiley interpretează în premieră rolul unui preot, reuşind să dea naştere unora dintre cele mai amuzante momente de pe platourile de filmare. Artistul este foarte mândru de prestaţie şi de vocea sa, care s-a dovedit a fi foarte potrivită pentru o slujbă religioasă. „Sunt surprins să constat că aş fi fost foarte potrivit pentru meseria de preot din punctul de vedere al vocii! Oricum, este ceva inedit pentru mine să joc un asemenea rol”, declară el.

În afara contribuţiei sale ca actor, Smiley a interpretat împreună cu colegii de la trupa Simplu şi Alex Velea melodia „Convict”, care se află pe coloană sonoră a filmului.

Comedia „The Godmother” demonstrează cu succes faptul că o femeie poate conduce fără probleme un clan mafiot, uneori cu mai multă imaginaţie şi umor decât un „naş” italian cu state vechi. Personajele memorabile ale filmului sunt interpretate de nume sonore ale cinematografiei şi divertismentului românesc: Răzvan Vasilescu, Cătălina Grama (Jojo), Alex Velea, Mihai Bobonete, Florin Busuioc, Laura Cosoi şi mulţi alţii.

Într-o manieră extrem de comică, filmul narează povestea lui Jennifer (interpretată de Whitney Anderson), o frumoasă americancă stabilită în România, cu o carieră de profesoară de literatură în Bucureşti. Este căsătorită cu Radu Prodan (interpretat de Dragoş Bucur), un cunoscut finanţist român, şi împreuna au un băiat de 10 ani, foarte inteligent, David (interpretat de Ştefan Iancu). Într-o bună zi, în timpul unui botez la care participă în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe soţul ei. Astfel, Jennifer află că „respectabila” afacere a lui Radu constă, de fapt, în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu – The Madfather (interpretat de Alex Velea). Aşa se face că eroina noastră se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricţiile judecătoreşti emise pe numele său o împiedică să iasă din ţară, şi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soţului ei. Singura soluţie pe care o găseşte pentru a-şi salva familia este să îşi formeze propria sa „familie mafiotă” şi să contracareze astfel acţiunile duşmanului lor, Spânu. În acest demers îndrăzneţ, ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeşte a fi mai mult decât un băieţel curajos, devenind un sprijin şi un sfătuitor nesperat.

Cu un scenariu câştigător al concursului CNC, semnat de Tudor Voican şi Viorel Mihalcea, „The Godmother” marchează debutul regizoral al tânărului Virgil Nicolaescu, care a beneficiat pentru acest film de sprijinul lui Jesus del Cerro, regizor aflat deja la al cincilea proiect alături de MediaPro Pictures („Cu un pas inainte”, „Contratimp”, „Contratimp 2”, „Ho Ho Ho”).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Smiley s-a făcut preot"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook