1 iulie 2008

Cursuri de teatru pentru copii

Teatrul Fără Frontiere organizează în intervalul 21 – 25 iulie 2008 o serie de ateliere de teatru pentru copii, bazate pe joc şi improvizaţie, atât în limba română, cât şi în limba spaniolă.

Cursurile sunt susţinute de Laura Moise, director şi profesor la Act & Play Escuela de Teatro, Valencia. Workshopurile se desfăşoară în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român şi Fundaţia Calea Victoriei, activităţile fiind susţinute şi în aer liber.

Cursul de improvizaţie îşi propune să dezvolte capacitatea de colaborare a copiilor şi să ajute la menţinerea potenţialului lor creativ. Accentul pe care improvizaţia îl pune pe generozitate, cooperare şi încredere catalizează creativitatea şi intuiţia.

Atelierele de vară sunt o alternativă ce îmbină utilul cu distracţia, ajutând copiii să se dezvolte armonios şi să-şi petreacă timpul liber într-un mod plăcut.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri puteţi scrie la tff@teatrulfarafrontiere.ro

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook