21 ianuarie 2008

Suntem 4, facem teatru!

Joi, 24 ianuarie 2008, ora 18:00, la Teatrul Ion Creangă va avea loc premiera oficială a spectacolului pentru copii „Suntem 4, facem teatru!” de Erhard Schmied (în româneşte de Victor Scoradeţ). Este o operetă rock „neconvenţională”, pe muzică de Eduard Jighirgiu.

Suntem 4, facem teatru!

Regizoarea Theodora Herghelegiu propune un text amuzant, antrenant, ale cărui personaje sunt colorate şi pline de viaţă. Ele îşi descoperă, jucându-se, adevărata personalitate.

Suntem 4, facem teatru!

Este o poveste despre patru desene făcute de copii, care prind viaţă, seara, într-o grădiniţă, după ce toată lumea a plecat acasă.

Din distribuţie fac parte Gabriel Coveşeanu, Matei Chioariu, Cristian Boeriu, Alina Huru, Adriana Drăguţ, Eduard Jighirgiu şi alţii.

Suntem 4, facem teatru!

Publicul din România s-a întâlnit pentru prima dată cu acest text la Festivalul Internaţional pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de Poveşti”, ediţia a II-a, octombrie 2006, când a fost prezentat în cadrul secţiunii de spectacole-lectură.

Suntem 4, facem teatru!

O dată cu această premieră, Teatrul Ion Creangă include în repertoriul său un spectacol bazat pe un text reprezentativ pentru dramaturgia germană contemporană adresată copiilor.

Tarifele biletelor sunt de 6,3 lei pentru copii, 8,4 lei pentru adulţi şi 4,2 lei pentru grupuri organizate.

Suntem 4, facem teatru!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook