18 aprilie 2008

Bursă de piese de teatru

Teatrul Ariel din Târgu-Mureş împreună cu Fundaţia DRAMAFEST şi UNITER, în parteneriat cu E-ON, anunţă lansarea bursei de piese noi de teatru româneşti, finalizată cu premiul DRAMAFEST – E-ON, în valoare de 10.000 lei. De asemenea, se va acorda un premiu în valoare de 2.000 lei pentru piesa cu cel mai important potenţial radiofonic.

Dramaturgii interesaţi să participe la concurs sunt rugaţi să trimită câte un singur text, care nu a mai fost publicat sau jucat, parţial sau integral. Textele se primesc numai în variantă electronică, pe adresa bursatexte@yahoo.com, până la data de 1 septembrie 2008. Piesele selectate vor fi anunţate pe data de 1 octombrie 2008. Lecturile scenice vor avea loc în prezenţa autorilor, între 23-26 octombrie 2008 şi vor fi urmate de premierea piesei câştigătoare şi montarea ei în stagiunea 2008/2009, la Teatrul Ariel.

Juriul de selecţie a textelor este format din criticii de teatru Oana Cristea-Grigorescu, Iulia Popovici şi Anca Rotescu.

Juriul de premiere este format din Sorin Crişan (critic şi teoretician de teatru, profesor al UAT – Tg. Mureş), Alina Nelega (dramaturg), Teodor Cristian Popescu (regizor), Diana Popdan (ziaristă radio), Iulia Popovici (critic de teatru).

Pentru mai multe informaţii, puteţi lua legătura cu Mariana Iordache (secretar literar la Teatrul Ariel) la numărul 0748-203172.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook