1 mai 2008

ImproVizaţi

Luni, 5 mai 2008, ora 20:00, Teatrul Metropolis prezintă spectacolul plin de umor al trupei ImproVizaţi, câştigătorii oficiali ai Campionatului Naţional de Improvizaţie, ediţia 2008.

improvizati

„Veteranii” acestui show sunt Tania Popa, Mihai Bogdan Bobonete, Marian Hancu – pianistul trupei şi Cătălin Neamţu, care a creat acest spectacol, având experienţa acestui gen de teatru din cursurile pe care le-a făcut în facultate şi, mai târziu, din ceea ce s-a chemat Teatru Sport. Acest gen teatral s-a jucat sub îndrumarea lui Vlad Massaci, cel care a adus pentru prima oara în România Teatrul Sport. Alături de ei, la Teatrul Metropolis vor mai juca Mihai Dragomir şi Dragoş Muscalu.

Garanţia reuşitei unui astfel de proiect este dată de unicitatea lui în peisajul pieselor de teatru din România. Publicul este cucerit de la prima vizionare şi revine cu aceeiaşi plăcere şi la alte spectacole, pentru că oamenii ştiu că nu vor vedea de 2 ori acelaşi spectacol. Având motto-ul „…de fiecare dată altfel…”, spectacolul devine un loc de întâlnire foarte important pentru cei pasionaţi de acest gen teatral.

Bazat pe o structură bine definită ( în general un spectacol are 6-7 probe de improvizaţie), spectacolul ImproVizaţi reuşeşte să mulţumească cele mai pretenţioase gusturi în materie de umor.
Nimic nu este pregătit dinainte, scenele de improvizaţie poartă titlurile primite din partea publicului, participarea publicului este foarte importantă şi garantează reuşita spectacolului în proporţie de 50%. Improvizatorii au nevoie de titluri, locuri, obiecte care vor fi prezente în scenele de improvizaţie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook