28 septembrie 2010

Atelier de Teatru organizează cursuri de actorie

Îi vezi pe scenă sau pe ecrane, îi aplauzi, îi admiri şi vrei sa fii ca ei: actor. Pare un obiectiv îndepărtat, însă acum poţi fi cu un pas mai aproape de visul tău. Pe data de 2 octombrie 2010, Atelier de Teatru organizează preselecţie pentru un curs intensiv de actorie, atât pentru copii cu vârsta peste 9 ani, cat şi pentru adulţi.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să înveţi o poezie preferată, pe care să o spui, şi să laşi emoţiile acasă, pentru că poţi fi sigur că va fi o atmosferă prietenoasă, cu oameni dornici să te ajute. Preselecţia se desfăşoară în Bucureşti, str. George Georgescu nr. 2, adresă situată la jumătatea distanţei dintre Piaţa Unirii şi Piata Constituţiei.

Atelier de Teatru este un proiect independent, creat de actori profesionişti tineri, care vor să promoveze cultura, rigoarea şi relaţiile dintre oameni. „Arta actorului este un mod specific de a gândi şi nu se poate face oricum, oriunde şi cu oricine”, declară Alexandru Gatstramb, actor la Teatrul Mic, Doctorand la U.N.A.T.C. şi fondatorul Atelier de Teatru.

Cursurile oferite de Atelier de Teatru au o durată de nouă luni, costul participarii fiind de 150 lei/luna. În fiecare lună au loc opt cursuri a câte două ore fiecare. Cursanţii vor trece prin exercitii de dicţie, respiraţie, canto, ritm, mişcare scenică şi dans, fiind iniţiaţi apoi în artă actorului.

Pentru mai multe informaţii puteţi scrie la contact@atelierdeteatru.ro

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook