30 aprilie 2014

Atelier de scriere SF

Ești pasionat de SF și vrei să-ți dezvolți abilitățile de scriere? Dar să înveți de la două forțe ale SF-ului românesc? Michael Haulică și Marian Truță te vor antrena în scrierea de science-fiction și nu doar atât: vei afla și care sunt bunele maniere ale debutantului față de edituri și reviste și ce-i scoate din minți pe editori.

Atelier de scriere SF

Atelierul de scriere SF este organizat în perioada 12 mai – 22 iunie 2014, în București. Cursul cuprinde 12 întâlniri, câte două pe săptămână (lunea și joia, de la ora 19:00), în ceainăria La un ceai. Editurile Nemira și Millenium Books vor oferi cărți cadou participanților, iar la finalul atelierului vor fi publicate cele mai bune povestiri în revistele CPSF și Argos.

Înscrierea se face până pe 9 mai 2014 și presupune trimiterea pe mail la adresa simina@revistadepovestiri.ro a unei recenzii la o carte SF (cu diacritice și cu acordul pentru publicarea ei pe bookblog.ro, care organizează atelierul împreună cu Revista de Povestiri). Numărul de locuri e limitat la 15. Confirmarea participării se face în ordinea plății avansului de 300 de lei, jumătate din costul cursului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook