15 februarie 2013

Cronicile Casterilor: A 16-a lună

Din 15 februarie 2013, o nouă poveste de dragoste atipică, în care elementele supranaturale şi personajele mistice condimentează acţiunea, va fermeca publicul de toate vârstele, odată cu premiera filmului „Cronicile Casterilor: A 16-a lună” („Beautiful Creatures”).



Adaptare a romanului best-seller omonim de Kami Garcia şi Margaret Stohl, „Cronicile Casterilor: A 16-a lună” îi are în rolurile principale pe Ethan (interpretat de Alden Ehrenreich), un băiat normal cu preocupări specifice unui adolescent rebel, şi pe Lena (interpretată de Alice Englert), o tânără misterioasă care deţine puterea de a controla elementele naturale.

Filmul se adresează, aşa cum uşor se poate presupune, unui anumit segment de vârstă (apropiată de cea a eroilor principali), iar pelicula oferă o serie de elemente similare celor din deja cunoscuta „Saga: Amurg” (cred că paralela este inevitabilă). Pentru cei care gustă mai puţin genul, filmul oferă unele surprize, un dozaj bun al acţiunii, un dialog ce mi s-a părut mai captivant şi un simţ al umorului care salvează de multe ori situaţia. În plus, jocul actorilor tineri este natural, iar cel al actorilor de renume (i-am revăzut cu mare plăcere pe Jeremy Irons şi pe Emma Thompson) este cu adevărat bun.

Pe lângă fascinanta iubire dintre doi adolescenţi care se încăpăţânează să demonstreze că sunt suflete pereche, filmul abordează şi lupta fiecărui individ pentru a-şi alege propriul destin. Tocmai acest aspect l-a cucerit pe regizorul filmului, Richard LaGravenese, care declară: „Cu toate defectele şi temerile, cu toate întrebările şi slăbiciunile, noi, muritorii, avem şi puteri enorme: credinţă, dreptul de a alege, compasiune, spirit de sacrificiu, dragoste… Spunând o poveste despre fiinţe supranaturale, sper să spun şi povestea magicei noastre omenii, care face din fiinţe obişnuite creaturi superbe şi extraordinare.”

La începutul filmului, facem cunoştinţă cu Ethan, un băiat de 17 ani, măcinat de un coşmar care îl bântuie de câteva luni. Rămas fără mamă şi cu un tată suferind, Ethan îşi petrece zilele citind tot felul de cărţi şi sperând să scape cât mai curând din orăşelul său, în care niciodată nu se întâmplă nimic.

Toate acestea se schimbă atunci când o cunoaşte pe misterioasa Lena, faţă de care simte o atracţie inexplicabilă. Fără să vrea, tânărul intră într-o lume plină de magie, vrăji şi secrete periculoase, din care doar iubirea ei l-ar putea salva.

Pe lângă Alden Ehrenreich şi Alice Englert, din distribuţie mai fac parte actori celebri ca Jeremy Irons, Viola Davis, Emmy Rossum şi Emma Thompson.

O producţie distribuită de MediaPro Distribution, filmul „Cronicile Casterilor: A 16-a lună” are premiera pe marile ecrane din ţară pe data de 15 februarie 2013, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiești), Cinema „Eugen Ionescu” (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare),Cinema Glendale (București).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook