15 septembrie 2009

Chris Norman la Bucureşti

Chris Norman, carismatica voce masculină desprinsă din legendara trupă Smokie, revine pe 15 noiembrie în România, alături de band-ul său, pentru a susţine la Sala Palatului din Bucureşti un concert extraordinar – 100% live.


Evenimentul, organizat de VreauBilet.ro şi Primăria Sectorului 4, face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic al artistului, lansat în luna februarie 2009, ce se intitulează „Chris Norman, The Hits! From His Smokie And Solo Years”.

Hiturile care au făcut înconjurul lumii, clasate pe primele poziţii în topurile internaţionale ale anilor ’70 – ’80, precum „Midnight Lady”, „I’ll meet you at Midnight”, „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me” sau „Some hearts are diamonds”, dar şi alte melodii mai noi, vor răsuna pe scena Sălii Palatului, oferind publicului o experienţă de neuitat.

Chris Norman a cunoscut succesul ca solist şi chitarist alături de grupul Smokie, un grup de legendă prezent în rândul celor mai populare şi de succes band-uri ale anilor ’70 precum ABBA sau Boney M. Stilul muzical al trupei Smokie s-a impus în special prin timbrul vocal al lui Chris Norman, vocea acestuia ajungând să fie precum o „marcă înregistrată” cunoscută la nivel mondial.

Melodii memorabile precum „Living next door to Alice”, „Lay back în the arms of someone” sau „If you tink how to love me” au revoluţionat top-urile de pe întreg mapamondul. La mijlocul anilor ’80, Chris Norman părăseşte trupa Smokie şi îşi construieşte o carieră solo solidă. „Midnight Lady” a fost probabil cel mai mare succes din cariera lui solo, fiind un hit puternic în toată Europa, menţinându-se timp de 6 săptămâni pe primul loc în topurile din Germania.

Înregistrările muzicale remarcabile ale artistului au putut fi detronate doar de performanţele sale live incredibile. Este un interpret desăvârşit şi, alături de trupa sa formată din muzicieni de excepţie, oferă experienţe de neuitat prin intermediul concertelor sale. Împreună susţin în mod constant turnee în întreaga lume şi indiferent de locaţia în care concertează, fie că se află la Kremlin, în Moscova, sau în faţa a 70.000 de fani în Mongolia, Chris Norman continuă să impresioneze publicul.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook