12 aprilie 2017

Chat Chat Chat

„Chat Chat Chat”, una dintre cele mai succes comedii spaniole din ultimii ani, se joacă joi 20 aprilie 2017, la ora 20:00 la Cinema Pro, cu o distribuţie de zile mari: Andrei Duban, Anca Ţurcaşiu, Andrei Mateiu şi Laura Cosoi. Spectacolul „Chat Chat Chat” se joacă de doi ani cu casa închisă în Spania, iar regia este semnată de Ricard Reguant, regizorul muzicalului „Chicago” şi al comediei „TOC TOC” şi premiat Broadway World în 2015.



„Chat Chat Chat” este o spumoasă comedie modernă care aduce pe scenă în mod eminamente comic scenarii cu care se pot confrunta un bărbat şi o femeie care îşi căuta cu disperare sufletul pereche folosind arme digitale… Întrebarea de o sută de puncte este: Îl vor găsi?

Mihaela Stanca, producător, spune:

„Chat Chat Chat” înseamnă umor în doza concentrată, ritm trepidant, personaje caricaturizate pe care oricine le poate recunoaşte cu uşurinţă în jurul său şi un subiect actual: trecerea de la socializarea clasică în baruri, cafenele, parcuri la socializarea pe internet, şi buclucurile care pot rezulta când lumea virtuală se suprapune peste lumea reală.

Modalitatea de a găsi un partener s-a schimbat atât de mult în ultimii ani încât în prezent a devenit o chestiune de câteva minute. Deşi pare neverosimil, noile forme de socializare şi reţelele sociale au făcut posibil ca orice persoană din orice loc să poată lua legătura cu cineva de sex opus …sau chiar de acelaşi sex, depinde de preferinţe.

Adevărul este că în noua eră tehnologică s-a trecut de la socializarea în paşi de cha cha cha la socializarea prin chat chat chat. Înainte lumea mergea în baruri şi discoteci ca să asculte muzică, să danseze, să bea ceva şi mai ales să agaţe. Da, chiar aşa, să agaţe! Însă în zilele noastre, datorită noilor tehnologii, facem toate astea de acasă. Bine, de dansat adevărul este că nu se prea mai dansează. Mai degrabă îţi pregăteşti o băutură, pui muzică, te tolăneşti pe canapea sau în fotoliu şi odată instalat comod… dai drumul la laptop.

Comedia „Chat Chat Chat” reflectă această schimbare socială în care au fost abandonate locaţiile de petrecere a timpului liber ca punct de întâlnire pentru a socializa şi a-ţi găsi un partener în favoarea internetului. Şi dacă aceasta reprezintă o modalitate mai rapidă şi mai comodă, ea este în acelaşi timp şi o modalitate mai impersonală şi mai rece.

„Chat Chat Chat” cuprinde toate aceste idei şi le înfăţişează publicului prin intermediul aventurilor unor protagonişti care, în încercarea de a-şi găsi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confrunta în mod inevitabil cu situaţii şi personaje (unul mai sărit de pe fix ca altul) care ţin mai degrabă de coşmar decât de o poveste romantică.

Pe de altă parte, regizorul Ricard Reguant atrage atenţia că:

„Chat Chat Chat” este o piesă modernă care tratează o temă mai puţin abordată în dramaturgie, şi anume pericolul pe care îl implică relaţionarea cu persoane necunoscute pe internet.

„Chat Chat Chat” este o piesă foarte distractivă care foloseşte tehnici moderne şi inovatoare de regie şi actorie şi care poate fi considerată chiar material didactic pentru cei tineri şi care, în mod cert, nu va lăsa indiferent pe nimeni.

La sosire spectatorii pot face poze la Cabina Photo Booth by Momentos, urmând ca aproape instantaneu să primească pozele tipărite cadou.

După spectacol, publicul poate socializa cu actorii şi pot face fotografii de tip selfie cu aceştia la aceeaşi cabină foto, urmând ca la 15 secunde după ce se pozează să primească şi poza tipărită cadou.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Chat Chat Chat"

  1. Comisarul Chatani spune:

    Distribuția „de zile mari” se referă la faptul că această spumoasă
    comedie va fi comisă în joia destul de mare a „Săptămânii Luminate”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook