7 octombrie 2011

Bună! Ce faci?

Duminică, 9 octombrie, de la ora 20:00, HBO România vă invită să urmăriţi în premieră filmul „Bună! Ce faci?” în regia lui Alexandru Maftei.



Inventivă, amuzantă şi plină de tandreţe, comedia romantică „Bună! Ce faci?” este povestea a doi soţi care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nicio atracţie unul faţă de celălalt. Fiecare dintre ei îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat nebun, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit amantul perfect pe net. Atracţia pentru iubitul virtual e tulburată de sentimentul de vinovăţie, însă niciunul nu bănuieşte că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut. Chiar dacă este deosebit de libertin în propriile relaţii sexuale, băiatul lor de 17 ani este mai mult decât intrigat când descoperă idila părinţilor lui.

„Mi-am propus să fac un film de dragoste. Un altfel de film românesc. Pe care să-ţi facă plăcere să-l vezi. O poveste universală frumoasă, filmată inedit şi ritmat, jucată cu căldură şi umor. Îmi doream un film în care muzica să fie foarte prezentă şi specială. Am vrut să invoc puţin magia cinematografului – atât de lipsită în ultima vreme pe la noi. Nu cred în filmul elitist şi nici în cel comercial. Dar cred că spectacolul cinematografic nu înseamnă numai filmul de pe pânză, ci şi publicul din sală”, spune regizorul Alexandru Maftei.

Distribuţia reuneşte actori precum Ionel Mihăilescu (Paraschiv din „Moromeţii”), Dana Voicu (actriţă, Teatrul Inexistent) şi Paul Diaconescu (student la actorie), Ana Popescu, Adrian Păduraru, Antoaneta Cojocaru, Ioan Andrei Ionescu, Ioana Abur, Adriana Trandafir şi Sabina Iaschevici.

„Bună! Ce faci?” este produs de Rollin Studio România, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, în colaborare cu Societatea Română de Televiziune şi cu participarea HBO România.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook