29 decembrie 2020

Budincă cu bule, Stop!

Universal Music România lansează o nouă melodie în cadrul proiectului Cântece pentru copii, iar Dora Gaitanovici dă glas unui nou cântecel pentru copii, „Budincă cu bule, Stop!”.



Începutul anului 2020 a venit cu un proiect nou, dedicat celor mici. Universal Music România a lansat proiectul Cântece pentru copii”, cu o primă serie de 6 melodii pentru cei mici, prezentate pe parcursul a câteva săptămâni. Astfel, copiii, dar și părinții, au putut descoperi cum să se spele corect pe dinți și pe mâini, cum să poarte masca sau cum să își pună un plasture pe rănile de la joacă, prin intermediul noilor melodii animate.

Henry și Emma, două dintre personajele proiectului, sunt implicate într-o poveste plină de peripeții: o budincă magică se răspândește în toată casa familiei. Bule peste bule care nu se opresc și pentru care este nevoie de o modalitate de a opri răspândirea lor din partea lui Henry și a Emmei.

Ideea acestui proiect poartă semnătura muzicianului și omului de radio Kai Horage, însă vocile în limba română au fost până în prezent dăruite de artiști precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Bogdan Ioan sau Romanița.

Henry, Emma, Mama, Tata și HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micuții se bucură de o lume magică, perfectă pentru momentele de dans, voie bună și distracție, la care se adaugă și elementele educative.

Cântecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul de YouTube Cantece pentru copii.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook