4 iunie 2010

Bob Dylan la Bucureşti – un spectacol memorabil

Bob Dylan a cântat pe 2 iunie 2010 pentru prima dată în România, oferind un spectacol memorabil celor peste 10.000 de fani aflaţi în complexul Zone Arena din Bucureşti. Show-ul Bob Dylan a încheiat astfel prima ediţie Emagic Classics, un nou concept de festival al cărui program a inclus şi concertele a două nume autohtone: Bucium şi Nicu Alifantis&Zan.

Aşteptat timp de peste 20 de ani de publicul român, “Never Ending Tour” a ajuns şi în România, Bob Dylan susţinând un spectacol extraordinar înaintea a mii de fani de toate vârstele. Programul zilei a început cu recitalul trupei Bucium, care a încălzit atmosfera cu ritmuri de folk, symphonic metal cu bogate infuente tribale, fiind urmat de reprezentaţia lui Nicu Alifantis & Zan, publicul fredonând alături de ei piese cunoscute precum: “Piaţa Romană nr. 9” sau “Ploaie în luna lui marte”.

Bob Dylan a urcat pe scenă fără întârziere, în aplauzele fanilor, care au ascultat şi fredonat alături de artist piese ce au marcat mai mult de patru decenii de muzică şi generaţii întregi de fani. Recunoscut pentru înclinaţia sa faţă de improvizaţie, artistul şi-a încântat audienţa cu o serie de reorchestraţii ale unor piese celebre precum: “Just Like a Woman”, „Ballad of a Thin Man“, „Highway 61 Revisited“ sau „Memphis Blues”, oferind publicului o experienţă memorabilă.

După un program de două ore, aplauzele miilor de spectatori l-au convins pe Bob Dylan să revină pe scenă pentru două biss-uri, acesta păstrând pentru sfârşitul reprezentaţiei sale şi unul dintre cele mai iubite hituri: “Like a Rolling Stone”. După ce şi-a prezentat echipa de muzicieni, Bob Dylan a mulţumit publicului, mărturisind ulterior echipei sale că a fost extrem de încântat de reacţiile spectatorilor români.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook