18 mai 2021

Beam Me Up Scotty

Nicki Minaj, cea mai de succes femeie rapper din toate timpurile, lansează, pentru prima dată, mixtape-ul ei inovator din 2009, „Beam Me Up Scotty”, pe toate platformele digitale. În 2021 marchează aniversarea a 12 ani a colecției iconice și artista a reușit să își încânte fanii cu lansarea comercială a acesteia. Materialul include și trei piese noi, „Seeing Green” cu Drake & Lil Wayne, „Fractions” și „Crocodile Teeth (Remix)” cu Skillibeng.

Recunoscut ca o lansare de referință incontestabilă, „Beam Me Up Scotty” a lansat primul hit al lui Nicki „I Get Crazy” [feat. Lil Wayne]. La acea vreme, cântecul a urcat în Top 20 în Billboard Hot Rap Songs Chart și top 40 la Hot R&B/Hip-Hop Songs Chart. Dincolo de reinterpretarea unor hit-uri notabile precum „Donk”, a lui Soulja Boy Tell’em, „Go Hard”, a lui DJ Khaled & T-Pain, și „Get Silly” a lui VIC, mixtape-ul de 23 de piese a demonstrat că Nicki este un rapper de elită, cu viziune expansivă și care promite să „zguduie pământul”. Fluxul ei de rap caracteristic a fost evidențiat corespunzător în piesele sale originale, precum „Kill Da DJ” și „Keys Under Palm Trees” și a plasat-o în lupta pentru titlul de regină.

Extinzând lista originală de piese, ea înclude pe „Beam Me Up Scotty” și imnurile „Boss Ass Bitch (Remix)” și „Chi- Raq” (cu G Herbo).

Recent, hitul lui Nicki, „Anaconda”, a trecut de 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Este prima rapper de sex feminin care a avut un asemenea succes cu o piesă solo și care are acum șase videoclipuri muzicale cu peste un miliard de viziualizări fiecare.

În 2021, Nicki lansează, de asemenea, o nouă serie documentară care este difuzată pe HBO Max. Serialul este regizat de Michael John Warren, nominalizat de șase ori la Emmy, care și-a făcut debutul în regie cu filmul lui Jay-Z, „Fade to Black”. Fiecare dintre cele șase episoade de jumătate de oră ale acestui proiect explorează mintea strălucitoare și creativă a lui Nicki și spune povestea călătoriei sale personale și profesionale. Nicki îi ghidează pe spectatori prin cele mai provocatoare și satisfăcătoare momente din viața ei, navigând prin punctele culminante și de cumpănă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook