8 iulie 2013

Academia de Vară „Masterclass” 2013

Masterclass este un program de formare/specializare profesională continuă a artiştilor, care îşi propune să contribuie la îmbunătăţirea mijloacelor de expresie ale profesioniștilor din domeniul artei actorului, prin intermediul unor metode de antrenament cu un nivel ridicat de noutate în raport cu oferta existentă în România.

La ateliere pot participa: actori, regizori, coregrafi, studenți la actorie. Cei care doresc să participe sunt invitați să completeze formularul de candidatură și să îl trimită, împreună cu un CV, pe adresa de mail tff@teatrulfarafrontiere.ro până cel târziu pe data de 25 iulie 2013.

Până în prezent, în cadrul programului au fost incluse workshopuri dedicate metodelor şi tehnicilor: Michael Chekhov, Sanford Meisner, Improvizaţie – Keith Johnstone, Rasaboxes, Practical Aesthetics, Linklater, Clowning si Melodrama, Commedia dell’Arte, Suzukişi Viewpoints.

Programul Masterclass continuă în perioada 10-31 august 2013 cu trei noi ateliere:

  • Atelier Michael Cehov: 10 – 15 august 2013, profesor Ragnar Freidank (SUA)
  • Atelier de tehnică vocalăLinklater: 19 – 23 august 2013, profesor Marsha Cox (Germania)
  • Atelier Viewpoints: 26 – 31 august 2013, profesor Rich Brown (SUA)

Formularul de candidatură cât și mai multe informații referitoare la atelierele din cadrul academiei se pot găsi la www.teatrulfarafrontiere.blogspot.ro

În vederea participării la atelierele mai sus menționate, se va realiza o selecție a participanților care va urmări:

  • gestionarea eficientă a locurilor disponibile pentru fiecare atelier
  • diversitatea geografică a participanților
  • experiența anterioară a participanților, specifică atelierului

Proiectul Masterclass 2013 este finanțat prin Administrația Fondului Cultural Național, implementat de către Fundația Teatrul Fără Frontiere în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București și Teatrul Anton Pann.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook