19 iulie 2012

Citatepedia a împlinit 7 ani

Zi aniversară pentru Citatepedia: 7 ani frumoşi! Un număr norocos, am putea spune.

Recent, Citatepedia.ro a devenit lider în domeniul cultural-literar din România. Recordul de audienţă este de 340.000 de vizitatori într-o singură lună (în februarie 2012, iar în martie 2012 situaţia a fost aproape la fel). Ritmul de creştere a audienţei se păstrează în continuare foarte bun (40-50% an) şi nu putem decât să urmărim cu interes ce alte site-uri arhicunoscute vor fi depăşite.

Baza de date include peste 250.000 de citate în 35 de limbi, dintre care peste 120.000 în limba română, o performanţă de nivel mondial. Proiectul devine tot mai cunoscut şi în alte ţări, ceva rarisim pentru un concept online coordonat din România.

Aproape toate obiectivele propuse anul trecut au fost puse în practică, plus numeroase alte noutăţi. Pentru anul următor, direcţiile de dezvoltare sunt:

 • crearea şi îmbunătăţirea mecanismelor care să prevină şi să tempereze derapajele la comentarii, astfel încât să obţinem un mediu pentru discuţii cât mai agreabile şi la subiect
 • continuarea îmbunătăţirilor pentru o cât mai bună clasificare a informaţiilor
 • adăugarea unor facilităţi care să ofere noi modalităţi de participare

Citatepedia se dezvoltă în primul rând acolo unde este participare mai activă – este un organism social. Aşadar, fiecare poate avea o influenţă importantă.

Multe lucruri frumoase sunt în faţă. Aşadar: La mulţi ani, Citatepedia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

2 thoughts on "Citatepedia a împlinit 7 ani"

 1. Ica Ungureanu spune:

  La mulţi ani, Citatepedia!

 2. Dan Costinaş spune:

  7 ani de acasă; urmează să începeţi şcoala curând.
  :)
  La mulţi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook