1 ianuarie 2019

Bilanţul anului 2018

Ca de obicei, la trecerea dintre ani, privim în urmă la ce s-a întâmplat în anul trecut şi facem planuri pentru anul care tocmai a venit.

Anul 2018 a fost unul spectaculos pentru Citatepedia. De departe cel mai bun de până acum. Audienţa a depăşit 850.000 de vizitatori într-o singură lună, o creştere de peste 40%. Şi recordul de audienţă zilnică a crescut pe măsură, depăşind 43.000 de vizitatori. Acest trend dă semne să continue şi în 2019, ceea ce ar însemna că va fi anul cu peste un milion de vizitatori pe lună. Să nu uităm că vorbim despre un site cultural!

Şi creşterea în conţinut este extraordinară. Contorul tocmai a trecut de 300.000 de citate în limba română. În 2018 s-au acumulat la Citatepedia.ro aproape 40.000 de noi înregistrări – mai mult ca niciodată. Jumătate din această creştere a fost realizată de Cornelia Georgescu, urmată de Micheleflowerbomb, George Budoi, Veronica Şerbănoiu, alejandro, George Aurelian Stochiţoiu şi alte câteva sute de participanţi. Mulţumiri tuturor!

În toate limbile, sunt acum peste 912.000 de înregistrări. Probabil milionul nu va fi atins în 2019, dar sigur este un obiectiv realizabil într-un viitor nu foarte îndepărtat.

La editura Digital Unicorn, am publicat mai multe titluri. Am fost parteneri pentru mai multe proiecte culturale importante şi am sprijinit acţiuni culturale de câte ori am avut ocazia.

Pe plan social, Asociaţia Culturală Citatepedia a reuşit să aibă 4 angajaţi cu dizabilităţi, care au contribuit la activităţi non-profit. Astfel, am reuşit să începem câteva proiecte culturale şi ne străduim ca măcar o parte dintre ele să devină publice în 2019.

Aşadar, ne aşteaptă un an care se anunţă cât se poate de interesant. Vom consolida poziţia de lider în domeniul cultural online şi vom extinde activitatea pe noi planuri.

Să aveţi un an minunat!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook