2 iunie 2021

ABCD

Rian Cult lansează piesa „ABCD”, primul single de pe albumul de debut, „EXhibition of a Heartbreak”, pregătit de lansare în toamna lui 2021.



„ABCD” este o piesă catchy despre momentul în care persoana pe care ai iubit-o încearcă să se întoarcă în viața ta, după ce realizează că a greșit. Este prima fază după momentul despărțirii, atunci când resentimentele sunt încă prezente.

Noua melodie deschide EP-ul de debut al artistului, „EXhibition of a Heartbreak”, o călătorie muzicală despre procesul de vindecare al unei inimi frânte, transpusă în artă. Artistul a făcut pace cu trecutul, însă nu înainte de a împărtăși cu restul lumii o parte din emoțiile resimțite.

Single-ul este un mix pop cu elemente surpriză, iar stilul compoziției poate fi comparat cu piese celebre ale artiștilor care l-au influențat pe Rian de-a lungul carierei, precum LAUV, Ed Sheeran sau Blackbear.

„ABCD” este piesa care deschide seria lansărilor pregătite de Rian Cult în această vară. Fiecare single de pe EP-ul „EXhibition of a Heartbreak” reprezintă un vernisaj al emoțiilor și trăirilor tânărului artist din ultima perioadă, reprezentat vizual printr-un editorial realizat de fotograful Valentin Bercea, la Centrul de Terapie prin Artă @atelieropendoors, și o colecție capsulă lansată în colaborare cu Ana Maria Mircea, creatoarea @im.not.an.artist.

Rian Cult spune:

ABCD este piesa aia care apare la o petrecere și îi face pe toți să se ridice și să vibreze. Este o dedicație pentru foști și foste, care te va face să strigi ca și cum ei ar fi în cameră. V-ați dorit vreodată să postați o melodie pe InstaStory prin care să fie evident că ați trecut într-un final peste ceea ce a fost și tot ce vă doriți este să vă lase în pace? Ei bine, asta e piesa aia. În plus, nu o lăsa pe mama ta să o asculte, s-ar putea să o trimită și ea fostului.

Rian Cult (Adrian Culețu) este unul dintre cei mai promițători tineri artiști din industria muzicală românească, baterist, producător, vocalist și compozitor de muzică pop.

Rian Cult are mult succes pe platformele de streaming, în special Spotify. Piesa „Sundays In New York” are peste un milion de stream-uri, fiind ascultată din țări precum Brazilia, Mexic, Australia și Statele Unite.

În 2020, Rian a lansat piesa „Right Mind”, care a marcat întoarcerea acasă după o călătorie creativă în Statele Unite și piesa „Can’t Change Wanting You” feat. Katarina, care a fost difuzată pe cele mai populare posturi de radio din România. Rian Cult scrie acum piese pentru el, se pregătește de lansarea primului EP și produce și înregistrează pentru artiști locali și internaționali de renume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook