5 iulie 2021

Like You Did Before

Artistul și producătorul Rian Cult lansează piesa „Like You Did Before”, un imn despre o iubire trecută care merge direct la inima celor care s-au îndrăgostit recent sau cărora le place să viseze cu ochii deschiși la amintirea unei foste relații.



Melodia este al treilea single de pe albumul de debut al artistului, pregătit de lansare în toamna lui 2021. EP-ul „EXhibition of a Heartbreak” este o călătorie muzicală despre procesul de vindecare al unei inimi frânte transpusă în artă. Rian a făcut pace cu trecutul, însă nu înainte de a împărtăși cu restul lumii o parte din emoțiile resimțite.

Rian Cult spune:

Piesa a fost scrisă într-un moment în care am simțit nevoia de a sublinia faptul că nu dorul de persoana iubită este cel care ne trimite în trecut, ci sentimentele resimțite de noi în prezența lor ne țin încă mintea captivă. Este dorul de modul în care ne făcea să ne simțim și lucrurile pe care le făceam împreună, de ideea persoanei, nu de ea în sine. Chiar dacă ne raportăm la trecut, ne raportăm la o amintire și un anumit feeling din acea perioadă.

Fiecare single de pe EP-ul „EXhibition of a Heartbreak” reprezintă un vernisaj al emoțiilor și trăirilor tânărului artist din ultima perioadă, reprezentat vizual printr-un editorial realizat de fotograful Valentin Bercea, la Centrul de Terapie prin Artă @atelieropendoors, și o colecție capsulă lansată în colaborare cu Ana Maria Mircea (creatoarea@im.not.an.artist).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook